• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Feestavond Biljartvereniging

ZWAAGWESTEINDE – Woensdagavond 16 april 2014 om 20:00 uur vond in zaal Fiversicht van Zorgcentrum Brugchelencamp een feestavond plaats van Biljartvereniging “Stoot niet mis”. Om 20:00 uur heette voorzitter Y. v.d. Heide vele leden en partners hartelijk welkom.

Na diverse mededelingen was het tijd voor de prijsuitreiking van de winnaars van de onderlinge competities in de A. klasse van het seizoen 2013 – 2014 en dat waren de heren:
1e prijs: M. de Bruin – 54 punten
2e prijs: R. Heidbuurt – 52 punten
3e prijs: K. van Kammen – 49 punten

Tevens was M. de Bruin winnaar van de kortste partij met 72 C in 13 beurten. De heren werden gefeliciteerd en kregen een envelop met inhoud. Ook was er een felicitatie voor K. v/d Veen i.v.m. hun 55 jarig huwelijk. Vervolgens kreeg iedereen een formulier voor een 3 minuten test, genaamd “uitvoeren van opdrachten”, voor de winnaars van de 3 snelst ingeleverde formulieren was er een prijsje.

Ook was er nog een mysterie guest, door vragen te stellen moest men proberen er achter te komen wie het was, het bleek dhr. Minne Dantuma te zijn.

In de pauze kon men in de gang oude foto’s bekijken. Na de pauze werden er nog enkele spelletjes gedaan onder het genot van een hapje en een drankje.

Een zeer geslaagde avond!


© Foto’s: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 17 april 2014 om 11:43 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen