• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Nu ook Homeopathie in De Vesteynde

Vanaf heden zal Homeopaat Jouke Kromkamp ook spreekuur houden in Therapie- en trainingscentrum De Vesteynde. De meerwaarde van Homeopathie is al langer aangetoond en zal nu ook in De Westereen aangeboden worden. Deze geneeswijze richt zich op het activeren van het natuurlijk herstellend vermogen van lichaam en geest door gebruik te maken van sterk verdunde middelen. Klassieke Homeopathie is een geneeswijze die het natuurlijk herstelvermogen van mensen activeert, waardoor er verlichting en herstel van lichamelijke en psychische klachten kan optreden. Voor de prikkeling van dit eigen herstelvermogen wordt gebruik gemaakt van sterk verdunde enkelvoudige middelen. Diverse klachten kunnen middels homeopathie worden beïnvloed. Hierbij moet u denken aan migraine, depressiviteit, ADHD, fibromyalgie. Tevens kan Homeopathie uw lichamelijke en geestelijke gezondheid ondersteunen. Hoe verloopt een consult bij een Klassiek Homeopaat?
De keuze van het voor u geschikte geneesmiddel wordt bepaald aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek, waarin zowel psychische als lichamelijke klachten van het heden en het verleden aan de orde komen. Het eerste consult neemt dan ook al gauw 2 uren in beslag.

Na inname van uw eerste medicijn wordt d.m.v. een vervolgconsult na circa 5 weken gekeken naar de effecten van het medicijn. Tussentijds houden we echter wel telefonisch contact. Tijdens het vervolgconsult kan besloten worden om te stoppen met het medicijn, het nog eens te herhalen in een andere dosering of om over te gaan op een ander medicijn. Voor een blijvende verrbetering/genezing van met name chronische klachten, zijn in de behandeling vaak meerdere medicijnen nodig.

Voor een afspraak belt u met 0511 543 418 of 06 498 019 01

foto 2
© Eigen foto

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 4 september 2014 om 18:30 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen