• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

© Foto’s en film: Evert de Vries

-->

Cliëntenfeest Talant

ZWAAGWESTEINDE – Vrijdag 12 september 2014 vond in de jachthaven van watersportvereniging “De Westerein e.o.” een geweldig mooie feestdag plaats voor de cliënten van zorginstelling Talant uit de gemeenten Dantumadiel en Dongeradiel. Naast Talant werd deze dag mede georganiseerd door watersportvereniging “De Westerein e.o.”.

‘s Morgens om ± 10.00 uur was het een komen en gaan van taxi’s die de cliënten en hun begeleiders(sters) brachten. Er werd om ± 10.45 uur gestart met een vaartocht over de zwemmer naar de Burgumermar, waar gedraaid werd voor de terugreis richting jachthaven (duur van de vaartocht ± 2 uur). Veel leden van de watersportvereniging hadden zich en hun boot beschikbaar gesteld voor dit evenement en zorgden tijdens de vaartocht voor een hapje en een drankje. Naast de vele boten voer er ook nog een rondvaartboot en de schuit van voormalig boswachter Jacob Bijlsma mee. Voor de niet watersporters van Talant was er een prachtige tocht met een paardentram door de mooie omgeving.

Om ± 13.00 uur was iedereen weer terug in de jachthaven waar de rest van de middag allerhande activiteiten op het programma stonden zoals: sjoelbak, balgooien, schieten, darten, draaiend rad, suikerspin, disco en sumo worstelen. Wethouder Roelof Bos die ook een gedeelte van de middag aanwezig was, waagde zich aan een partijtje sumo worstelen. Naast alle activiteiten was er een grote barbecue, waar gretig gebruik van werd gemaakt. De DJ’s zorgden voor de muziek en ook shantykoor De Swemmersjongers lieten zich regelmatig horen.

Vanaf 15:30 uur kwamen de taxi’s alweer om de cliënten en de begeleiders(sters) op te halen voor de terugreis. Om ± 16:00 uur was het gebeurd met de feestelijkheden en kon het opruimen en schoonmaken beginnen. Een zeer geslaagde dag met mooi weer waar ± 250 cliënten, begeleiders(sters) en medewerkers van Talant aan meededen.

Dank aan iedereen die aan deze geweldige dag heeft meegewerkt!


© Foto’s en film: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 14 september 2014 om 11:50 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen