• Datum Dinsdag 23 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Zwaagwesteinde wint van Geel Wit

BUREN – Zwaagwesteinde heeft er voor gezorgd om de nederlaag van vorige week tegen Nicator recht te zetten door een overwinning te boeken op Geel Wit. Het werd 0-2 op Ameland door doelpunten van Anne Olivier en Peter-Jan Schuts.

Zwaagwesteinde was in de vorm van Tjalling van der Galien gedurende de openingsfase van de wedstrijd een aantal keren dichtbij een openingstreffer. Het duurde echter nog tot de 23e minuut dat Zwaagwesteinde via een voorzet van diezelfde van der Galien op Peter-Jan Schuts een doelpunt kon verzilveren doordat Anne Olivier uit de rebound raak wist te schieten. Daarna was Zwaagwesteinde nog eenmaal dichtbij een treffer, maar Hette Visser kopte over.

Halverwege de tweede helft werd de score voor de Readtsjes uitgebreid naar 0-2 via een vrije trap van Hette Visser, welke Peter-Jan Schuts wist te vinden. Geel Wit probeerde echter nog wel om de aansluitingstreffer te vinden, maar dit mocht niet meer baten.

Volgende week zondag speelt Zwaagwesteinde tegen Friesland LVV. Friesland LVV degradeerde afgelopen seizoen uit de tweede klasse en maakt uitermate teleurstellende seizoensstart mee door uit drie wedstrijden nul punten te halen. De Leeuwarder formatie zal er daarom op gebrand zijn om de eerste zege binnen te halen, iets waar de Westreenders zeker rekening mee dienen te houden.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 22 september 2014 om 08:41 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen