• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.
Film" /> Film" />

© Foto’s en film: Evert de Vries

-->

Voorleeswedstrijd IBS “De Westreen”

ZWAAGWESTEINDE – Van 1 tot en met 12 oktober 2014 is het de nationale kinderboekenweek met dit jaar als thema “Feest”!. Woensdagmorgen 9 oktober 2014 werd om 10:30 uur een voorleeswedstrijd gehouden bij IBS “De Westreen” door en voor de groepen 3 t/m 8.

In de betreffende klassen waren de afgelopen weken al voorselecties gehouden en daar waren de 6 kandidaten uitvoort gekomen die vandaag hun (feest)verhaal voorlazen. De 6 kandidaten waren al winnaar maar werden na het lezen van hun verhaal nog even voorzien van commentaar door een deskundige jury bestaande uit Piet v.d. Valk en Kim Medema.

De kandidaten die meededen waren: Marrit Douma (Groep 3), Debby Postma (Groep 4), Amber Jonkman (Groep 5), Delena de Bruin (Groep 6), Kim Venema (Groep 7), Rick Venema (Groep 8). Voor de deelnemers was er als prijs een mooi boek en voor de jury een boeket bloemen.

Film" /> Film" />

© Foto’s en film: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 8 oktober 2014 om 19:14 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen