• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Sjieuwke de Beer opent Uitvaartcentrum

ZWAAGWESTEINDE – Zaterdag 11 oktober 2014 is Uitvaartcentrum De Westereen onder grote belangstelling geopend. Na een grondige verbouwing van een aantal maanden is een winkel veranderd tot Uitvaartcentrum, met onder andere twee ruime opbaarruimtes en een plechtigheidszaal. Het uitvaartcentrum is een uitbreiding van de dienstverlening van Sjieuwke de Beer uitvaartzorg. Zaterdag was er een open dag voor genodigden en belangstellenden, om een kijkje in het uitvaartcentrum te nemen.

Uitvaartcentrum De Westereen is een uitvaartcentrum in huiselijke sfeer, midden in het dorp en in de directe omgeving van beide begraafplaatsen. In het afscheidshuis, in het midden van het gebouw, zijn 2 ruime opbaarruimtes, welke in huiselijke sfeer zijn ingericht. De familie ontvangt een sleutel waardoor zij op eigen gelegenheid en op elk gewenst moment naar hun dierbare kunnen. In de zaal is ruimte voor 75 tot 100 personen en is geschikt voor een plechtigheid, condoleancemiddag of avond. Na de uitvaart is er de mogelijkheid om een kop koffie te drinken in de koffiezaal. In de achterste ruimte is er een showroom van Hutting natuursteen. Hier is een uitgebreide collectie grafmonumenten te bekijken.

Aan de voorzijde van het gebouw is een winkel. In deze winkel zijn kaarten, boeken, urnen en troostgeschenken te koop. Ook zijn er gepersonaliseerde geschenken te verkrijgen, waar de naam van de overledene op geplaatst kan worden. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag.

Tijdens de open dag kwamen honderden mensen een kijkje nemen in het uitvaartcentrum om een indruk op te doen wat er allemaal mogelijk is in dit unieke uitvaartcentrum. Ook waren er een aantal standhouders, waaronder: Jilderda’s bloemenboetiek, Uitvaartverzekering Twenthe, Jan van der Meer “mens voor mens er zijn”, Jeen Plantinga videoproducties, Kaspersma uitvaartkisten, Uitvaartvereniging Zwaagwesteinde en Bosma’s tijdelijke grafmarkeringen.

Sjieuwke de Beer en haar team kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag!

Openingstijden winkel “Treast”
woensdag, donderdag & vrijdag 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 13:00 tot 16:00 uur

Uitvaartcentrum De Westereen, Skoallestrjitte 16, De Westereen


© Foto’s: Pieter de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 11 oktober 2014 om 20:39 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen