• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Anouska Koster naar Rabo Liv!

Mooi nieuws voor Anouska Koster! Na een sterk jaar maakt de Westereense de overstap naar het Rabo Liv Women Cycling Team, de ploeg van o.a. Marianne Vos, wereldkampioene Pauline Ferrand Prevot en Anna v/d Breggen.

Anouska was dit jaar 5 keer succesvol op de weg. Zo won ze de Ronde van Haren, 2 etappes in de Poolse rittenkoers Gorski Walbryski Wyscig Kolarsk, Ronde Rondom de Bult van Usquert en het Districtskampioenschap op de weg in Baflo. Daarnaast stond ze diverse keren op het ereschavot als 2e of 3e, werd ze 5e op het EK en 6e in de zware klassieker Gent-Wevelgem.

Rabo-Liv ploegleider Koos Moerenhout noemt Anouska een jonge renster, die bewezen heeft dat ze toch al belastbaar is. “Anouska past goed bij de ploeg. Voor de balans van het team is haar komst een goede zaak. Anouska is een jonge renster, die haar specifieke kwaliteiten nog moet ontdekken. Wij denken haar daarbij te kunnen helpen.”

De familie Koster is natuurlijk ‘út de skroeven’ met dit mooie contract. Anouska heeft een contract getekend voor 1 jaar. WV Wadro Otto Ebbens feliciteert Anouska met dit contract en we wensen haar veel succes in 2015!

Rabo Liv Women Cycling Team 2015
Marianne Vos, Pauline Ferrand Prevot, Anna van der Breggen, Lucinda Brand, Roxane Knetemann, Thalita de Jong, Kasia Niewiadoma, Anna Knauer, Shara Gillow, Moniek Tenniglo en Anouska Koster.

m_Afbeelding 076

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 21 oktober 2014 om 20:07 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen