• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Readtsjes naar Leoveste Sportpark Kalverdijkje Noord

Na de deceptie in Oldeboorn ( 4-2 verlies ) zijn “ De Readtsjes “ tegenover hun trouwe aanhang en zichzelf verplicht om met betere intenties aan de komende wedstrijd tegen SC Leovardia te beginnen.
Vorig seizoen werden de westereenders pas laat in het bekertoernooi uitgeschakeld door SC Joure maar door de wanprestatie in Oldeboorn is de equipe van Henk Buning al onnodig vroegtijdig uitgeschakeld in het bekertoernooi.
In de competitie daarentegen staan “ De Readtsjes “ op een keurige 4e plek en voor aanvang van het seizoen werd door velen de thuisploeg bestempeld als titelkandidaat maar met een negende plek op de ranglijst stelt men tot nu toe teleur.
Het eerste team van de Zondagafdeling van de Leeuwarder fusieclub staat onder leiding van de jonge trainer Aziz Hussainali en hij is Rene van der Wey opgevolgd die hoofd jeugdopleidingen is geworden bij SC Leovardia.
Het aanvangstijdstip van het duel in de Friese hoofdstad is ivm de wedstrijd Cambuur-Feyenoord vastgesteld op 15.00 uur en zal onder leiding staan van arbiter F. Hooge.
Voor de thuisblijvers zal clubverslaggever van “ De Readtsjes “ Ahmed Djemil te beluisteren zijn in het programma Runwei Sport van RTV Noordoost Friesland.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 25 oktober 2014 om 10:07 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen