• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Sloop van It Badhûs begonnen

ZWAAGWESTEINDE – Dinsdag 4 november 2014 is sloopbedrijf WMR uit Rinsumageest begonnen met het slopen van It Badhûs. De afgelopen weken is door een ander bedrijf het aanwezige asbest verwijderd.

Veel mensen kwamen vandaag een kijkje nemen om de sloop met eigen ogen te aanschouwen. Bijna iedereen heeft wel een herinnering aan It Badhûs.

It Badhûs moet plaatsmaken voor het schoolplein van één van de scholen in de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA), beter bekend als de brede school. In 2015 zal ook de accommodatie van de voetbal vereniging gesloopt worden. Beide zullen plaatsnemen in de MFA.


© Foto’s: Pieter de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 november 2014 om 20:07 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen