• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.
Film" /> Film" />

© Foto’s en film: Evert de Vries

-->

Pepernoten bakken bij Poiesz

ZWAAGWESTEINDE – Woensdagmiddag 3 december 2014 van 14:00 tot 16:00 uur waren alle kinderen welkom in de Poiesz filialen om pepernoten te komen bakken, dus ook in het filiaal in Zwaagwesteinde.

De kinderen kregen een bolletje deeg waar ze pepernoten van konden maken en om die op de bakplaat te leggen, waarna ze de in oven gingen. In de tussentijd konden de kinderen meedoen aan de pakjes puzzel, door 10 letters in de winkel op te zoeken en er een woord van te maken. Na afloop was er voor de kinderen een zakje met de door hun gemaakte en gebakken pepernoten, een Pietendiploma en een cadeautje.

Er kwamen veel kinderen met hun ouders of grootouders naar deze middag. Een geslaagde middag onder leiding van twee Zwarte Pieten.

Film" /> Film" />

© Foto’s en film: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 4 december 2014 om 17:42 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen