• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Auto vliegt uit de bocht op de Rondweg

VEENWOUDEN – Een vrouw is zondagmiddag 4 januari 2015 aan het einde van de middag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Rondweg bij Veenwouden. De vrouw reed over de Rondweg en raakte met haar voertuig door nog onbekende oorzaak in de berm. Vervolgens kwam de auto achterstevoren tot stilstand in de sloot.

De brandweer van Zwaagwesteinde, welke rond 16:42 uur gealarmeerd werd, heeft de vrouw uit de auto bevrijd, waarna deze in een toegesnelde ambulance door ambulancepersoneel is onderzocht. Verdere behandeling in het ziekenhuis bleek niet nodig. Bergingsbedrijf Boersma uit Wouterswoude heeft de auto, welke total loss is geraakt, uit de sloot getakeld en afgevoerd. Ten tijde van het ongeval heeft de politie het verkeer geleid.


© Foto’s: Pieter de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 4 januari 2015 om 18:40 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen