• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Wiersma draagt praktijk over aan dokter Al Suhairy

ZWAAGWESTEINDE – Na 36 jaar “huisdokteren” in De Westereen, waarvan de eerste zeven jaar nog samen met “de âlde dokter Wiersma”, ben ik nu op een leeftijd gekomen om de praktijk over te dragen aan een nieuwe collega, en mijn praktijkactiviteiten geleidelijk af te bouwen.

Ik ben dan ook blij u te kunnen voorstellen aan mijn opvolger, dokter Al Suhairy.

Daar hij reeds een half jaar gedurende twee dagen per week in de praktijk heeft gewerkt, hebben een aantal van u reeds met hem kennis gemaakt. Vanaf 1 januari 2015 is hij uw nieuwe praktijkhoudende huisarts. Ik zal voorlopig nog twee dagen per week in de praktijk van dokter Al Suhairy werkzaam zijn, en de bij u bekende dokter Hoving-Magendans blijft drie dagen per week werken. Voorlopig neem ik dus nog geen afscheid van u.

Veel dingen veranderen niet. De assistentes blijven ongewijzigd uw aanspreekpunt. Praktijkondersteuner Heilien Boersma blijft haar diabetes- en Copd-patiënten begeleiden. Martine van der Weerdt gaat door met het begeleiden van kwetsbare ouderen en Gerjan Numan blijft zich inzetten voor mensen met geestelijke klachten of vragen. De praktijk blijft gevestigd in Gezondheidscentrum De Westereen en de openingstijden blijven maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Ook het praktijknummer 44 15 52 blijft hetzelfde, evenals het spoednummer 44 71 11, de receptenlijn 44 50 78 en de fax 44 74 16. Voor meer informatie zie de praktijksite www.wiersma.praktijkinfo.nl.

Gaarne maak ik, dokter Al Suhairy, van de gelegenheid gebruik mij aan u voor te stellen.
Vanaf dit jaar ben ik uw nieuwe huisdokter voor de komende jaren. Ik ben geboren in het zuiden van Irak, de stad Basrah, waar de rivieren Eufraat en Tigris samenvloeien. Daar heb ik geneeskunde gestudeerd, doch in 1997 moest ik als christen vanwege de oorlog vluchten met mijn familie. In Nederland kon ik gelukkig mijn Nederlandse artsdiploma halen aan de universiteit van Leiden. Daarna heb ik werkervaring opgedaan in verschillende specialismen in het ziekenhuis. In 2009 ben ik huisarts geworden. Gedurende mijn opleiding tot huisarts heb ik een jaar in Buitenpost gewerkt.

Ik wilde heel graag een praktijk hebben op het platteland. Na 6 maanden in deze omgeving te hebben gewerkt, vond ik de bevolking heel gemoedelijk en vriendelijk. Bovendien is men goed meewerkend, hetgeen het makkelijker maakt het uitdagende en boeiende huisartsen-vak naar behoren te kunnen uitoefenen. Ik ben getrouwd en mijn echtgenote doet de opleiding tot longarts. We hebben 2 kinderen, een meisje van 7 jaar (zij doet aan balletdansen) en een jongen van 6 jaar (hij doet judo en heeft de groene slip).

Ik woon inmiddels 18 jaar in Nederland en vind het een uitdaging om Fries te leren. Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek (ook zonder gezondheidsklachten). Mocht het contact voor u, met mij of een andere medewerker van de praktijk, niet naar tevredenheid verlopen zijn, dan verzoek ik u vriendelijk dat bespreekbaar te maken! Ik zal mijn best doen te allen tijde tot uw dienst te zijn.

Mede namens dokter Hoving, de praktijkondersteuners en assistentes, wensen wij u een heel voorspoedig 2015.

M.E. Wiersma en A. Al Suhairy,
huisartsen

Praktijkoverdracht 31122014
Dokter Wiersma overhandigt de sleutel van de Huisartsenvleugel van het Gezondheidscentrum aan dokter Al Suhairy

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 5 januari 2015 om 09:55 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen