• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.
" /> " />

(Impressie Spinningmarathon 2012)

-->

7 februari Spinningmarathon

ZWAAGWESTEINDE – Op zaterdag 7 februari organiseert Health Center Plantinga opnieuw een spinningmarathon van 10.00 – 15.00 uur, dit maal gaat de gehele opbrengst naar Stichting Opkikker (www.opkikker.nl). Op deze dag organiseert HCP 5 spinning lessen, men kan zich inschrijven voor 1 of meerdere uren. Individuele inleg is á €10,- per uur, inleg bedrijven is á €100,- (sponsoring 1 fiets 5 spinninguren + reclame). Mensen mogen zich natuurlijk ook laten sponsoren. Iedereen is welkom dus vraag ook vrienden en of kennissen om mee te doen aan dit schitterende evenement. Eten & drinken wordt verzorgd op deze dag.

In 2012 was de spinningmarathon gekoppeld aan stichting Alpe d’Huzes en dat was een heel groot succes! Wil je ook meedoen aan dit geweldige evenement? Geef je dan snel op via info@healthcenterplantinga.nl. Natuurlijk kan het ook op de sportschool.

Het wordt een bijzonder sportieve dag en geven, met de opbrengst van deze marathon, vele zieke kinderen en hun gezin een onvergetelijke dag!

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nog iets langer duren!

Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en energie. Maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend. Ook voor het gezin waarin het kind leeft heeft dit verregaande gevolgen. Ieder gezinslid spant zich extra in en moet daarvoor vaak andere bezigheden opofferen. Juist in zo’n situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Ze worden heel intensief beleefd en dragen voor een groot deel bij aan de mentale gesteldheid van kind en gezin. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

spinning

" /> " />

(Impressie Spinningmarathon 2012)

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 11 januari 2015 om 07:25 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen