• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Caribbean Fashion Event bij Sake Store

ZWAAGWESTEINDE – Woensdagavond 25 maart 2015 vond bij Sake Store in Zwaagwesteinde vanaf 19:00 uur een Caribbean Event plaats. Om 19:30 uur vond er een swingende modeshow plaats door veel verschillende modellen onder leiding van lady speakster Froukje Koeckhoven. Er werd  een kleding presentatie gehouden door een medewerkster van het merk ONLY.

Vervolgens was het podium voor Hilda Bosma van dansschool Hildansa, zij verzorgde een demonstratie salsa dansen. Verschillende aanwezigen in de zaal deden met haar de danspassen mee. Verder waren er deze avond diverse optredens van bongo speler Mamour Seck die samen met zijn groep AFRO caribbeaanse trommelgeluiden lieten horen.

Deze avond werd de muziek zoals gewoonlijk weer verzorgd door DJ Winston Black. Voor iedereen waren er lekkere hapjes en drankjes aan de exotische cocktailbar. Voor alle kopers was er deze avond 10% korting op de hele collectie en een gratis attentie.

Er kwamen veel bezoekers op dit evenement af.


© Foto’s: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 25 maart 2015 om 23:05 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen