• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Doarpsbelang huldigt de Nederlandse kampioenen

Op de Jaarlijkse jaarvergadering van Doarpsbelang De Westereen werden de Nederlandse kampioenen gehuldigd uit De Westereen. Dit waren Andrea Elzinga, Sarah van der Meulen, Marieke en Lisanne Hulder van het jeugdteam SVK bij het springen op de trampoline c-lijn. Alie Veenstra van het Beach Soccer team VIOD, en Jacob de Roos Nederlands kampioen zwemmen jongens 15jaar op de 100 en 200meter schoolslag. Een geweldige prestatie van deze Westereenders.

Na deze huldiging werd er door de waarnemend voorzitter Albert Wijbenga afscheid genomen van de aftredende bestuursleden Thea Rozema en Lineke van der Zwaag en werden welkom geheten de nieuwe bestuursleden Melissa Sinia (penningmeester) en bestuursleden Tjipke Postma en Annie van Wijngaarden.

Hierna volgde er een presentatie van Wetterwâlden bûtenfild met als thema tuk ferbine gepresenteerd door Oege Hiddema en Sybren Ytsma, waar met aandacht naar hun verhaal werd geluisterd en door de vele aanwezigen met een luid applaus werd afgesloten.

DSC_6107

DSC_6110

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 27 maart 2015 om 19:20 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen