• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Readtsjes naar koploper Lemmer

Komende Zondag spelen de westereenders de lastige uitwedstrijd tegen de trotse koploper van 3A.
De thuisploeg heeft dit seizoen bijna alle wedstrijden op het complex aan de Lemstervaart winnend afgesloten en alleen Harkema Opeinde ging met een remise ( 1-1 ) naar huis.
In December wonnen de mannen van coach Arjen Postma met 1-3 in De Westereen en daarmee was de titel Herbstmeister een feit voor de Lemsters.
Voor beide teams staat er Zondag veel op het spel want DTD ligt op de loer voor de eerste plek en ” De Readtsjes ” willen zich graag handhaven in de top 4.
Een eventueel toetje in de vorm van nacompetitie zou voor de equipe van oefenmeester Henk Buning de voor velen niet verwachte slagroom op de RoodGroene taart zijn.
Al met al is het al een geslaagd seizoen voor de westereenders en naast de 4 competitieduels die nog op de agenda staan wordt er bij ” De Readtsjes ” in het kader van sfeer & teambuilding veel georganiseerd.

Dit weekend staat er na de wedstrijd in Lemmer een barbecue op het programma en op 3 Mei wordt er bij de derby tegen Harkema Opeinde o.a een voorwedstrijd met E-Pupillen afgewerkt.
Een paar dagen later is de hoofdmacht te gast in het tv-programma Voetbal International en op 24 Mei wordt er een feestavond gehouden.
Tevens zal er als seizoensafsluiting op Zondag 7 Juni weer een 7×7 toernooi georganiseerd gaan worden op sportpark De Wieken.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 18 april 2015 om 22:50 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen