• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Zak met dierlijke resten gevonden

DE WESTEREEN – Een zak met één of meerdere dode katten is woensdagavond aangetroffen in het water langs de Petsleat in De Westereen. Een getuige zag aan het begin van de avond de zak in het water bij een transformatorhuisje liggen en waarschuwde de politie.

Omdat het mogelijk kon gaan om menselijke resten werd besloten de omgeving af te zetten als plaats delict. De forensische recherche is ter plaatse gekomen om de zak te onderzoeken en rond 20.30 uur werd duidelijk dat het ging om dierlijke resten.

1430334075
© Tekst en foto: WâldNet

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 29 april 2015 om 21:06 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen