• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Etappe koers in Engeland voor Anouska

Afgelopen week (woensdag-zondag) reed Anouska een etappe koers in Engeland; the Aviva Womenstour. Aan deze internationale koers stonden veel toppers aan het vertrek. Hoewel alle dagen in een massasprint eindigden, werd er door vele teams van 112alles aan gedaan om deze te vermijden met demarrages. Een 5e plek in de 2e etappe was de hoogste notering die Anouska in deze koers wist neer te zetten. Verdere noteringen waren een 17e plaats in etappe 1, 18e plaats in etappe 3, 41 plaats in etappe 4 en een 11e plaats in etappe 5. In deze laatste etappe maakte Anouska zelf ook nog ruim 35 km uit van een kopgroep van 4 rensters, maar ook deze kopgroep hield niet stand.

Afgelopen weekend werd ook de laatste wedstrijd van de KNWU topcompetitie in Nederland verreden. Vooraf stond Anouska 1e in het jongerenklassement van deze competitie. In deze laatste wedstrijd wist echter geen andere jongere nog over het totaal aantal punten van Anouska te komen, zodat ze het jongerenklassement hiervan heeft gewonnen.

As. woensdag 24 juni start Anouska om 18.14 op het Nederlands Kampioenschap tijdrijden. As. Zaterdag 27 juni staat vervolgens het NK weg op het programma. Dit wordt ook deels live uitgezonden op tv (zie onderstaand).

“Live op tv”
De wegrit van de dames elite op dit NK wielrennen 2015 zal op zaterdag 27 juni live op tv worden uitgezonden door NOS Studio Sport. De uitzending is op Nederland 1 (NPO1) en zal waarschijnlijk rond 15u00 beginnen. Het gebeurt niet vaak dat een NK dameswielrennen live op tv wordt uitgezonden. De organisatoren in Emmen hebben ook speciaal het programma van het NK gewijzigd, om deze uitzending mogelijk te maken. (Oorspronkelijk zou het NK voor de dames reeds ‘s ochtends worden verreden.)

De wegrit voor de heren beroepsrenners op het NK wielrennen 2015 wordt op zondag 28 juni live op tv uitgezonden door NOS Studio Sport. Deze live-uitzending zal plaatsvinden op de zender NPO1 (Nederland 1) en zal een onderdeel zijn van de reguliere zondagmiddaguitzending van Studio Sport.”

http://sport.infonu.nl/kampioenschappen/155634-nk-wielrennen-2015-in-emmen-programma.html

P1420356

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 23 juni 2015 om 22:49 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen