• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Omrop Fryslân maakt opnames voor “De Koers”

ZWAAGEWSTEINDE – Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 is Omrop Fryslân opnames aan het maken voor een nieuwe jongerenserie genaamd “De Koers”. De opnames worden gemaakt nabij de Hervormde Kerk aan de Torenstraat.

“De Koers” gaat over een getalenteerde jonge wielrenner die op het punt staat een profcontract te tekenen als wielrenner. In de strijd met zijn concurrent zou hij eigenlijk nog één stapje harder moeten zetten. Kan dat door harder te trainen, of moet hij egoïstischer en valser zijn naar anderen toe? Natuurlijk zijn er ook stimulerende middelen beschikbaar.

De opnames vonden plaats onder leiding van regisseur Halbe Piter Claus en producent Engelien Bouwman. “De Koers” is eind dit jaar te zien bij Omrop Fryslân op TV en internet.


© Foto’s: Pieter de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 28 juli 2015 om 17:08 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen