• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Gaslekkage in brug Feanwâldsterwâl

FEANWÂLDSTERWÂL – Tijdens werkzaamheden aan de brug aan De Wâl in Feanwâldsterwâl is dinsdagmiddag rond 15:20 uur een gasleiding geraakt. Een gespecialiseerd bedrijf was bezig om drukmetingen uit te voeren aan de betonbrug nabij Hotel-Café Duke Luk. Tijdens het boren in het beton is de gasleiding geraakt waarna men de brandweer van Zwaagwesteinde heeft ingeschakeld.

Bij aankomst van de brandweer spoot het gas er uit en heeft de brandweer uit voorzorg de brug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Joulz is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om het gaslek te dichten. De brandweer heeft daarbij nog ondersteuning geboden door het verwijderen van een aantal takken zodat Joulz een gat kon graven om bij de gasleiding te komen.


© Foto’s: Pieter de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 18 augustus 2015 om 22:35 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen