• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.
Film" /> Film" />

© Foto’s en film: Evert de Vries

-->

Doarpsfeest 2015: Gospel concert

ZWAAGWESTEINDE – Zondagmiddag 13 september, de laatste dag van het doarpsfeest, was er ‘s middags van 15:30 tot 17:00 uur in zaal Fiversicht van Zorgcentrum Brugchelencamp een Gospel concert, verzorgd door de groep “Reprise in Time”. Normaal treed de groep (Peter en Idske Brakels) als duo op, maar vandaag was het aangevuld met Marten Terpstra op de drums en Ruben Koningsveld op de keyboard.

Reprise in Time is een gospelduo dat al jaren samen muziek maakt onder die naam, wat betekend “Herstel, op Zijn tijd”. Er werden veel opwekkingsliederen gezongen, zoals:
– Groot is uw trouw, o Heer!
– De kracht van Uw liefde
– Tijd
– Vrede voor Jeruzalem
– Samen in de naam van Jezus
– De Heer regeert
– De hemel vertelt,
– Ha de Hear leaf mei al dyn wêzen
– Tot aan die dag
– Mag ik dan bij U

Er werd een lezing gehouden uit Johannes 8 vers 1 tot 13, een korte meditatie en een gebed. In de pauze was er een collecte voor de Christenen voor Israël met als doel: breng de Joden thuis. Bestuurslid Herman de Hoop die de bijeenkomst opende kon aan het einde van het concert de envelop met het collectegeld overhandigen aan de groep. De collecte had € 239,98 opgebracht. Als afsluiting werd nogmaals gezongen Groot is uw trouw o Heer en Samen in de naam van Jezus.

Film" /> Film" />

© Foto’s en film: Evert de Vries

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 13 september 2015 om 20:31 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen