• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Voetbalweekend Readtsjes

Vanavond (Vrijdag 2 Oktober) wordt er in het kader van het 25 jarig jubileum van de CVH van “De Readtsjes” een feestavond met diverse artiesten georganiseerd.
De entree is gratis en iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in zalencentrum De Old Dutch in De Westereen.

Komende Zondag spelen “De Readtsjes” een thuiswedstrijd tegen SC Leovardia en voorafgaande aan dit duel zal er een voorwedstrijd gespeeld gaan worden tussen pupillen van beide verenigingen.
Na de ontmoeting tussen beide hoofdmachten zal er in de ongetwijfeld gezellige “ derde helft “ een verloting met mooie prijzen door het O.T.R. (ondersteuningsteam Readtsjes) gehouden worden.
Vorig jaar eindigde de ontmoeting in 2-3 en in Leeuwarden won de equipe van Henk Buning destijds met 1-2 van de formatie van Aziz Hussainali.

SC Leovardia heeft met o.a Edwin Rinsma , Ben Ewald en Dennis Dikken veel ervaring aan boord en tot dusver zijn Johnatan Roth en Stefano Mazengo Loro met hun treffers belangrijk voor de Leeuwarders geweest.
SC Leovardia kent een hoog V.V. Leeuwarden gehalte en in het verleden hebben “ De Readtsjes “ en “ De Klomp “ vele mooie duels tegen elkaar gespeeld.
Door veel kenners uit het amateurvoetbal werd de huidige zwartgele formatie uit Leeuwarden voor dit seizoen als outsider voor de titel genoemd en gezien de resultaten tot nu toe ( alleen verlies op Ameland ) lijkt dit gerechtvaardigd.

De thuisploeg kent ook een prima start van deze nog prille competitie en voor beide volksclubs zal deze pot in het teken staan van aanhaken of afhaken bij de top van 3A.
Het duel begint om 14.00 uur en zal onder leiding staan van arbiter W. van der Kamp en Aize Tolsma zal de thuisblijvers via mediapartner RTV NOF op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de groene westereender mat.
Eerder op de dag (aanvang 11.00 uur) speelt het tweede team ook een thuiswedstrijd en ONB zal dan de tegenstander zijn voor de mannen van coach Sjouke Borger.
De westereenders verloren vorige week onnodig in en tegen Leek met 2-0 van TLC en zullen tegen koploper ONB uit een ander vaatje moeten tappen om een goed resultaat te boeken.
Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig om komend weekend naar De Westereen af te reizen en met eigen ogen te zien dat het Zondagsvoetbal ondanks een paar mindere jaren weer toekomst heeft.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 2 oktober 2015 om 14:55 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen