• Datum Woensdag 24 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Succesvol weekend voor Judo Kings

Judo Kings een na beste club in Muntendam
Zaterdag werden er in Muntendam judo wedstrijden gehouden waar ook de Judo Kings uit Veenwouden, Burgum en Zwaagwesteinde aan mee hebben gedaan. De Judo Kings hebben ontzettend goed gescored. Quinten vd Veen wist in de -36kg kampioen te worden, Troy vd Veen in de -41kg, Rixt Geertsma in de -41kg dames, Cris Smid in de -48kg, Brian Smid in de -29kg, Marc Veenstra in de -33kg en Wesley Smid in de -36kg. Angelique vd Veen werd tweede en Margje Busstra werd derde, beide in de -29kg voor dames. Helaas wisten Annemarie de Bruin en Hidde van der Heide geen prijs te winnen. Een geweldige prestatie die resulteerde in de prijs voor op een na beste club van het toernooi!

IMG-20160206-WA0027

Judo Kings 3 Prijzen in Duitsland
Zaterdag zijn 3 judoka’s van de Judo Kings uit Veenwouden, Burgum en Zwaagwesteinde vertrokken naar Duitsland voor de jaarlijks terugkerende Crocodiles Cup. Dit sterk bezette judo toernooi met natuurlijk judoka’s uit Duitsland, maar ook uit omringende landen als Nederland, Belgie en Polen wordt gehouden in Osnabruck.

Namens de Judo Kings waren Mark Klokman (Veenwouden), Minke de Ruiter (Zwaagwesteinde) en Milou Hendriks (Grou) aanwezig.

Alle drie de judoka’s gingen onder leiding van Team Friesland (Judo A-Zeven) coach Stijn Jager naar Duitsland om de partijen te draaien.

Mark Klokman wist al zijn partijen te winnen en daarom met het goud terug te komen, Minke de Ruiter wist knap tweede te worden en Milou Hendriks won het brons. Weer een internationale medaille voor deze talentvolle judoka’s.

IMG-20160206-WA0024

IMG-20160206-WA0025

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 8 februari 2016 om 15:28 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen