• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Zwembad De Frosk in ieder geval tot 8 mei geopend

ZWAAGWESTEINDE – Mede door de inzet van de gemeente Dantumadiel zal zwembad de Frosk in De Westereen in beginsel tot en met 8 mei 2016 geopend blijven op de gebruikelijke openingstijden. Dat betekent dat het zwembad ook in de meivakantie in beginsel gewoon geopend zal zijn. Alhoewel het openhouden van het zwembad gelet op de verwachte inkomsten en de verwachte uitgaven eigenlijk niet mogelijk bleek, heeft curator Wybe Mollema met de inzet van de gemeente Dantumadiel gelet op de publieke functie van het zwembad kunnen besluiten om het zwembad voorlopig toch open te houden.

Abonnementhouders die het abonnementsgeld voor de maand april 2016 al hebben betaald, hebben op de gebruikelijke wijze toegang tot het zwembad. Ook de zwemlessen en eventueel gepland afzwemmen in de periode tot en met 8 mei 2016 vinden op de gebruikelijke wijze doorgang. Voor de periode vanaf 1 mei 2016 zullen geen nieuwe (maand)abonnementen worden verkocht, zodat in de eerste week van mei weliswaar gewoon gezwommen kan worden, maar wel de gebruikelijke entreeprijs betaald moet worden.

De curator hoopt met het openhouden van het zwembad tot en met in beginsel 8 mei 2016 de meest acute problemen voor diverse verenigingen, zwemlessen en zwemdiploma’s te hebben verholpen. De curator gaat ervan uit dat het zwembad per maandag 9 mei 2016 in ieder geval voor korte termijn zal worden gesloten, maar mogelijk ook voor lange termijn en wellicht zelfs definitief. Over de toekomst van het zwembad op langere termijn valt op dit moment door de curator nog niets te zeggen. De curator onderzoekt in de komende weken de mogelijkheden van een doorstart. Aangezien de curator geen eigenaar is van het zwembad, maar huurder, heeft de curator maar zeer beperkt invloed op de toekomst van het zwembad. Eventuele ontwikkelingen ten aanzien van het zwembad worden gedeeld op de website www.zwembaddefrosk.nl en waar mogelijk via sociale media.

LEES MEER in ons online dossier: Faillissement Zwembad De Frosk

IMG_1407

DSC_6710-border
(Archief foto’s)

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 8 april 2016 om 12:54 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen