• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Jorian (9) mag gratis winkelen in de Coop

ZWAAGWESTEINDE – Donderdagmiddag 14 april was het een spannend moment voor de 9-jarige Jorian Koenhen. Jorian had tijdens de heropening van de Coop meegedaan aan de ballonnenwedstrijd en zijn ballon had de grootste afstand afgelegd. Inwoners van een klein dorpje in Tsjechië hadden het kaartje van Jorian gevonden en teruggestuurd naar de Coop. De gevlogen afstand betrof (hemelsbreed) ruim 800 kilometer en daarmee had de ballon van Jorian de grootste afstand afgelegd. Als prijs mocht hij daarom 1 minuut gratis komen winkelen bij de Coop in Zwaagwesteinde.

Donderdag aan het einde van de middag kwam Jorian samen met zijn moeder, oma en een aantal broertjes naar de Coop waar supermarktmanager Tom Vrieswijk al op hen stond te wachten. Nadat de spelregels waren uitgelegd ging hij samen met Tom één minuut door de winkel om het lekkerste uit de schappen te trekken. Na de minuut werd er afgerekend en bleek er voor € 119,11 in de winkelwagen te liggen.

Een broertje van Jorian, Lennart Koenhen, had met de ballonnenwedstrijd een spel gewonnen wat na afloop aan hem werd overhandigd door supermarktmanager Tom Vrieswijk.

 

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 15 april 2016 om 21:04 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen