• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

WV Otto Ebbens haalt geldbedrag op met sponsoractie

ZWAAGWESTEINDE – De afgelopen weken was er al enkele keren aandacht aan gegeven: de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Met deze actie, die in totaal acht weken duurde, kon de jeugd van WV Otto Ebbens sponsormunten inzamelen voor hun eigen sportvereniging, wat uiteindelijk leidde tot een geweldig geldbedrag!

Op 12 maart was de actiedag bij de Poiesz in De Westereen, waar de jeugdafdeling vol overgave geprobeerd heeft om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Hierbij werd gebruik gemaakt van allerlei promotiemateriaal, beschikbaar gesteld door Poiesz. Als extra wapen werd ook de ploegleiderswagen in de strijd gegooid, en werden er verschillende versnaperingen verkocht! Na de actiedag van 12 maart was het wachten op het Poiesz Gala, waar de eindstand van de sponsoractie bekend werd gemaakt. Afgelopen vrijdagavond, 15 april, was het dus zover! Jelmer, Sem, Redmar en Leonie gingen goedgemutst naar het WTC Expo in Leeuwarden, waar het Poiesz Gala inmiddels was losgebarsten met optredens van Monique Smit, O’G3NE en B-Brave.

Gedurende dit gala werden de verenigingen die bij de top 10 waren geëindigd op het podium uitgenodigd om hun cheque in ontvangst te nemen. Na afloop van het gala konden alle deelnemende verenigingen hun eigen cheque ophalen. Voor de jeugdafdeling van WV Otto Ebbens was dat maar liefst een cheque van €1007! Zelfs de bedrijfsleider van de Poiesz was zeer verrast en blij dat zij, als toch niet al te grote vereniging, dit bedrag mee naar huis mochten nemen.
Met dit bedrag is de jeugdafdeling van WV Otto Ebbens natuurlijk heel erg blij. Ze hopen dat ze een andere keer weer mee te mogen doen, want reken maar dat dit geld goed besteed wordt voor de jeugd van WV Wadro Otto Ebbens!

2016-04-15 21.04.43
Foto: Bernard Bentveld

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 22 april 2016 om 13:22 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen