• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Readtsjes wacht lastige klus tegen Udiros

Na het voetballoze weekend in 3A komt titelkandidaat Udiros zondag naar De Westereen. De formatie uit Nieuwehorne gaat samen met Sint Anne en Oerterp uitvechten wie er uiteindelijk aan het eind van de rit de felbegeerde schaal omhoog mag houden. De thuisploeg daarentegen moet in de laatste 4 duels ook nog een aantal punten halen om zich ook volgend seizoen nog derdeklasser te mogen noemen.

Door: Ruurd Leegstra

Vorig seizoen kwamen de beide teams elkaar in de nacompetitie voor promotie tegen en na een spannende tweeluik (1-0 & 2-1) gingen de blauwwitten uiteindelijk via strafschoppen door. Het eerste duel van dit seizoen eindigde na een leuke onderhoudende wedstrijd in 2-2 (Westereender doelpuntenmakers Jelmer de Boer & Henk van der Wal).

De bezoekers hebben o.a de topscorer van 3A in hun gelederen en Marten Jetze Kuperus trof dit seizoen al 24x het doel voor de equipe van Willem Schokker. Twee weken geleden verloren “De Readtsjes“ met 2-3 tegen Nicator en Udiros speelde 2-2 tegen het Geel Wit van voormalig trainer van De Westereen Kees Jan Slotemaker. Het duel tussen de roodgroene formatie van Wim de Ron & Pieter Santema en de blauwwitte kampioenskandidaat begint om 14.00 uur en zal onder leiding van arbiter J. Reints. Voor RTV Noordoost-Friesland is Rene Terpstra op het westereender sportpark aanwezig en na afloop van deze belangrijke ontmoeting in 3A zal grutte Geart een optreden verzorgen.

VVZ zondag1-8257bmail

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 22 april 2016 om 19:15 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen