• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

World Servants De Westereen haalt €17.000 op

Acht jongeren uit De Westereen gaan deze zomer met World Servants op reis naar Bolivia (4 personen) en Zambia (4 personen). Daar bouwen ze, samen met lokale jongeren, klaslokalen voor kinderen die nu geen onderwijs kunnen volgen.  Zelf betalen ze naar vermogen een deel van de kosten voor de bouw en het verblijf, de rest hebben ze het afgelopen jaar opgehaald met allerlei fondsenwervende acties. Afgelopen zondag maakten ze, bij een pannenkoekenbuffet in de Filadelfia Kapel, bekend dat ze het streefbedrag van €17.150,- binnen hebben gehaald. Met dat bedrag kunnen ze niet alleen hun bijdrage betalen, maar ook nog een extra donatie aan World Servants doen.

Op vrijdag 13 april organiseert de groep de laatste actie van dit seizoen. Samen met het Pinksterfeest Veenklooster organiseert de groep een Survival. Meer informatie daarover is te vinden op de Facebookpagina van de groep.

Op de foto staan de jongeren, net na de bekendmaking in de Filadelfia Kapel.

DSC_0416
Van links naar rechts: Anneke Santema (Zambia), Alicia Elzinga, Theunis Sjoerd Elzinga, Sandra Zijlstra, Hendrika Heidstra (Bolivia), Hinrika Visser en Matthijs Zijlstra (Zambia). Jesse van der Pas (Zambia) ontbreekt op de foto.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 23 april 2016 om 16:17 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen