• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Computerlessen in De Westereen

Uit de publicatie van de Bibliotheken Noord zou je kunnen veronderstellen dat computerlessen in De Westereen niet meer worden gegeven. Niets is minder waar, in De Westereen starten wij in september met het geven van computervaardigheden nieuwe stijl.

Doordat de stichting Seniorweb NOF in mei ontbonden is, gaan wij onder de naam Computerlessen Brugchelencamplessen  maat geven op de wijze die de cursist verlangt. Je ontmoet daar op de bekende locatie de zelfde gemotiveerde docenten, die u graag op weg helpen in de digitale wereld. Naast de groepslessen worden nu ook privelessen gegeven, waarin wij mogelijk in verschillende facetten u op pad helpen om gaan met de computer. Door onze samenwerking met Zorgcentrum Brugchelencamp is de kostprijs van de cursussen zeer aantrekkelijk geworden. Kom zaterdag 10 september van 11.00 uur tot 12.00 uur naar onze locatie en laat u voorlichten over de ruime keuze van mogelijkheden in cursusaanbod.

Tot ziens

Schermafbeelding 2016-07-15 om 20.56.12

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 15 juli 2016 om 20:55 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen