• Datum Zaterdag 20 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Dit weekend: Openingsweekend It Badhûs

Na meer dan twee jaar stilte vanuit het ‘oude’ Badhûs in de Westereen, is er nu het ‘nieuwe’ poppodium en activiteitencentrum Badhûs. En volledig nieuw gebouw met een veel functionaliteit, een nieuwe inrichting en een Stichtingbestuur. Een plek om de gemeenschap bij elkaar te brengen doormiddel van activiteiten en evenementen.

Het Badhûs zal gaan draaien op vrijwilligers en de gemeenschap. Initiatieven vanuit de bevolking worden dan ook de sleutel tot succes. Of je nou een knutselclub hebt, een maandelijkse vergadering of je wilt een optreden organiseren, het Badhûs is de plek hiervoor.

In eerste instantie zal het Stichtingbestuur de programmering voor het poppodium op gang helpen. Ook hiervoor zijn ideeen meer dan welkom. Het bestuur, bestaande uit Froukje Venema, Keimpe-Jan Bosch, Gerda Buist, Wietske Boorsma en Anja Sander, hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de opzet van het Badhûs.

Dit resulteert in september in een groot openingsweekend met verschillende activieten en artiesten.

OPENINGWEEKEND SEPTEMBER
Op 16, 17 en 18 september is het, gratis toegankelijke, openingsweekend met artiesten als Dave Vermeulen, Elske de Wall, Mundo Park, Douwe Gerlof Heeringa, Tess & her highway patrol en nog veel meer.

Op de vrijdag zal er vooral voor de kinderen een waar festijn plaatsvinden. Een talentenjacht voor alle jongeren en een drive-in show door DJ Hendrik van Rock-on air. Het geheel wordt aangekleed met springkussens, een klimtoren, clowns, kleurplaten wedstrijd en een survivalrun.

Zaterdag 16 september kunnen de muziekliefhebbers van alle leeftijden hun hart ophalen. Een line-up om trots op te zijn opent dan het muzikale seizoen in het Badhûs.

Mundo Park, 4/Twenty, Tess & her Highwaypatrol en Dave Vermeulen & Voltage (The Voice of Holland). Presentatie is in handen van Willem Waldpyk van Noardwyn Live.

Een divers programma om kennis te maken met het Badhûs als poppodium

Iets bedeester maar zeker niet minder mooi is de zondag. Het programma begint dan al om 17uur en zal, met artietsen als Elske de Wall, Yvi & band, Leonard Ford en Douwe Gerlof Heeringa, meer een intieme sfeer hebben. Wie van singer-songwriters en stand-up comedy houdt, komt ook op de zondag.

Volg  het Badhûs op Facebook om het volledige programma te bekijken.

14225598_616106911882453_4858154382300105101_n

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 12 september 2016 om 21:18 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen