• Datum Dinsdag 16 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Voorleesdagen bij IBS ‘t Pompeblêd

DE WESTEREEN – Van 5 tot en met 16 oktober vindt de nationale Kinderboekenweek plaats. Tijdens de Kinderboekenweek worden kinderen gestimuleerd om te lezen. Bij IBS ‘t Pompeblêd gingen dagelijks een paar kinderen naar Zorgcentrum Brugchelencamp om daar de bewoners voor te lezen 

Op woensdag 12 oktober werd er een voorleesdag gehouden voor de kinderen van groep 3 t/m 8. De afgelopen dagen is per klas al de beste lezer gekozen en deze 5 mochten nu de kinderen voorlezen. Ook zat er een professionele jury, Anja Swart (oud-leerkracht) en Boukje Visser (Bibliotheek Noord Fryslân), om de kinderen te beoordelen.

De 5 kinderen (Steven, groep 3; Ricardo, groep 4; Jente, groep 5/6; Gerbrich, groep 6/7 en Delena, groep 8) kregen na afloop een mooi boek.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 12 oktober 2016 om 15:57 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen