• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

TTV Anja weet zich te herstellen

De Westereen – Na drie nederlagen tegen respectievelijk Drachten 1, Rotak1 en Buitenpost bezette TTV Anja de laatste plaats in de eerste klas. Maar vorig weekend werd afgerekend met FTTC 3 uit Franeker. Theo de Vries is na een aantal jaren blessureleed weer terug. Tegen Rotak wist hij drie maal te winnen. Tegen FTTC 3 herhaalde hij dit. En Sjouke Postma was ook van de partij. Nadat Postma weer de training had hervat wist hij in zijn eerst competitie wedstrijd drie wedstrijden te winnen. Samen wonnen ze ook nog het dubbelspel. En ook Gert Jan Wulff wist drie wedstrijden te winnen. Daardoor einduitslag 10-0.

Tegen Ready 2 werd vrijdagavond de zegereeks voortgezet. Met 7-3  werd gewonnen en daardoor komt TTV Anja in de middenmoot terecht. Het komende weekend heeft TTV Anja 1 een week rust vanwege de vakanties. Als TTV Anja na de vakantie de laatste vijf wedstrijden in een sterke bezetting blijft doorspelen zijn er zeker kansen voor een hoge klassering. Oude tijden herleven dan.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 15 oktober 2016 om 12:06 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen