• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Computerlessen Brugchelencamp

De meeste computerlessen, die in september gestart zijn, lopen nu ten einde. Dit was de eerste cursusperiode onder de nieuwe naam “Computerlessen Brugchelencamp”. Gelet op de grote belangstelling voor de verschillende cursussen, kan de organisatie concluderen, dat de goede weg is ingeslagen om samen te werken met Zorgcentrum Brugchelencamp. Dus wordt het al weer tijd om vooruit te kijken naar de maand januari 2017.

Daarom kunt u op 10 december van 10.30 uur tot 12.00 uur meer informatie krijgen over het cursusaanbod op de locatie Brugchelencamp en kunt u zich meteen aanmelden en al vast kennismaken met de docenten.

Naast de cursussen Basislessen met Windows 10, Internet & Email, Mappenbeheer, Tablet, Fotobewerking en Albelli fotoboek maken zijn er nu ook de lessen op maat.
Dit kan zijn een korte cursus facebook, skype, foto’s van de camera op de PC zetten, werken met een USB stick of inloggen met uw DigiD voor bijvoorbeeld de Zorgverzekeraar of Mijn overheid.

Vaardigheid met de computer, je kunt er in deze tijd niet meer omheen. Iedereen krijgt  met internet te maken en is hierdoor aangewezen op de computer. Neem bijvoorbeeld het internet bankieren, het onlineshoppen, maar ook even “googelen” , hoe de openingstijden van een winkel zijn of even opzoeken welk vogeltje steeds bij je in de achtertuin zit of wat de weersverwachting is.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met:
Griet Dantuma-Adema tel. 0511- 421286 of Jan Bergsma tel.0511-441357

dscf3146(Foto: Jantsje Wiersma)

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 3 december 2016 om 12:21 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen