• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Voetbalvereniging bakt oliebollen

DE WESTEREEN – Vrijdag 30 december was het net als vorig jaar weer druk in de voormalige brandweerkazerne. In de diverse ruimtes werden de werkzaamheden uitgevoerd, zoals beslag maken, oliebollen bakken, inpakken en een kantine.

De eerste bakkers waren ‘s morgens om 5.00 uur al begonnen en het bakken ging door tot aan het einde van de middag en dan zijn er ongeveer 8000 oliebollen gebakken van 9 zakken meel (25 kilo per zak) en de andere ingrediënten.

Dit is al 36 jaar een traditie en men hoopt er nog lang mee door te gaan, al zal het volgend jaar wel op een andere locatie moeten gebeuren want de voormalige brandweerkazerne is verkocht. (wie heeft een idee waar het dan moet?!) Ook kon men vandaag al oliebollen kopen in de kazerne, waar veel mensen gebruik van maakten. De prijs is 10 oliebollen voor € 5,00.

Zaterdag 31 december gaan de spelers van Voetbal Vereniging Zwaagwesteinde huis aan huis om de heerlijke oliebollen te verkopen. De verkopers komen aan de deur tussen 10.00 en 12.00 uur. De smaak is uitstekend, dus van harte aanbevolen. Dus mensen stel de verkopers zaterdag niet te leur, trek de portemonnee en neem een zakje oliebollen mee.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 30 december 2016 om 23:04 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen