• Datum Woensdag 24 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Officiële onthulling Kroon Kantine

DE WESTEREEN – Vrijdagmiddag 27 januari om 15:30 vond officieel de onthulling plaats van de naam van de nieuwe kantine van de Voetbalvereniging Zwaagwesteinde (VVZ). De voetbalvereniging maakt dan al enige tijd, naar volle tevredenheid, gebruik van de nieuwe accommodatie in het MFA “De Hege Seis” waar o.a. ook zijn gehuisvest: een activiteitencentrum, de beide basisscholen, de bibliotheek en een kinderopvang.

Voorzitter Klaas Hoekstra van de voetbalvereniging schetste in een korte toespraak het tot stand komen van dit onderkomen van de voetbalvereniging. Daarna was het moment aan de gebroeders Andre en Cris van de Poppe, eigenaren van Kroon Worst, om de naam van de kantine te onthullen. Door elk aan een touw te trekken, kwam de naam Kroon Kantine tevoorschijn en werden er door de jongste jeugd van de vereniging ballonnen opgelaten. Kroon Worst is al vele jaren de hoofdsponsor van de Voetbalvereniging Zwaagwesteinde. Pieter Jan Heidstra is de man die alle sponsor zaken regelt voor de club.

Na afloop van het officiele gedeelte werd er voor belangstellenden een korte rondleiding door het gebouw gegeven, waarna er gelegenheid was voor het nuttigen van een hapje een drankje. Buiten op het veld werd door jeugdtrainers van SC Heerenveen en enkele personen van de eigen club een voetbalclinic gegeven voor de jongste jeugd van de eigen voetbalvereniging. Deze voetbalclinic werd ook mede mogelijk gemaakt door Kroon Worst.

Het bestuur van de club kon vele felicitatie in ontvangst nemen van de vele aanwezigen waaronder o.a. afgevaardigden van: Gemeente Dantumadiel, de 2 basisscholen, activiteitencentrum, SC Heerenveen en uiteraard de gebroeders Van de Poppe.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 28 januari 2017 om 15:08 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen