• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

TTV Anja weer goed op dreef

DE WESTEREEN – Na vier wedstrijden is het TTV Anja toch week gelukt om een rol van betekenis te hebben in de 1e klas Afd. Friesland. Het tafeltennis in Noordoost-Friesland kent weer een opleving en ook TTV Anja lijkt weer een rol te spelen. De tweede plaats in de eerste klas B is zeker boven verwachting.

In de eerste wedstrijd werd afgerekend met Drachten 1. Theo de Vries wist drie partijen te winnen. Sjouke Postma en Gert Jan Wulff wonnen elk twee wedstrijden en het dubbelspel werd gewonnen. De eindstand werd dus 8-2.

Daarna volgde twee maal de titelkandidaat Ready 1 uit Leeuwarden. Dit team is gedegradeerd uit de Noordelijke divisie. In de thuiswedstrijd werd met 5-5 gelijk gespeeld. In Leeuwarden moest men 6-4 verlies toestaan. Toch zijn deze resultaten niet slecht voor het vervolg van de tafeltennis competitie.

Afgelopen vrijdag werd een 5-5 gelijkspel behaald tegen nummer drie Delta Impuls 2. Theo de Vries behield zijn honderd procent score. Door deze resultaten is Ready 1 koploper in de eerste klas met 23 punten. TTV Anja 1 volgt met 22 punten. TTV Delta Impuls 2 is derde met 19 punten.

De komende twee weken hebben de tafeltennissers geen competitie.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 20 februari 2017 om 20:21 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen