• Datum Vrijdag 29 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Presentatie gedichtenbundel bij open huis ‘Treast’

DE WESTEREEN – Zaterdag 11 maart was er open huis bij Treast / Uitvaartcentrum De Westereen. Inmiddels is Treast / Uitvaartcentrum De Westereen ruim 2,5 jaar gevestigd aan de Skoallestrjitte in De Westereen en steeds meer mensen weten de weg naar de winkel te vinden. In de winkel zijn onder andere troostgeschenken, urnen, assierraden en boeken voor volwassen en kinderen te vinden maar ook kleine gebaren van troost en herinnering of  bijvoorbeeld troostzakdoekjes en -zakjes die voor of tijdens de uitvaart gebruikt kinnen worden. Iedereen kon het assortiment van Treast en het Uitvaartcentrum bekijken. Daarnaast waren er diverse standhouders zoals Hutting natuursteen, MusicaRosa, WIJ financiële nazorg en Monuta.

Ook presenteerde Jan van der Meer zijn gedichtenbundel ‘Foar dy… Voor jou…’. Dat de gedichten van Van der Meer populair zijn, blijkt wel uit het feit dat er in de voorverkoop al enkele honderden bundels verkocht zijn. Op Facebook plaatste Van der Meer regelmatig een zelf geschreven gedicht. Na vragen als “komt er ook een gedichtenbundel?” is er een 48 pagina tellend gedichtenbundel gemaakt met Nederlands- en Friestalige gedichten,  met prachtige foto’s. Na een woord van Sjieuwke de Jong – de Beer (uitgever) heeft zij het eerste exemplaar officieel aan Jan van der Meer overhandigd. Daarna zette hij nog een aantal mensen in het zonnetje die hebben geholpen bij de realisatie van de bundel en las hij een prachtig gedicht voor. Veel mensen die de bundel gekocht hebben, lieten het boek persoonlijk signeren door Jan van der Meer.

‘Foar dy…voor jou… Woorden van mij, beschreven vanuit mijn gevoel, speciaal voor u, speciaal voor jou. Woorden die zo intens aanraken dát wat gemis en rouw met ons mensen kan doen. Ik heb “gewoon” beschreven wat ik in het leven op dat gebied tegenkom, vanuit mijn werk als begeleider van mensen bij afscheid en rouw, maar zeer zeker ook vanuit opgedane ervaringen in mijn eigen leven waaronder het verlies van mijn heit in 2015.’, aldus Jan van der Meer. Het boek is te koop in de webwinkel van Treast voor € 12,50 of in de winkel zelf.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 11 maart 2017 om 13:53 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen