• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Theo de Vries en TTV Anja gooien de remmen los

De Westereen – Het laatste gedeelte van de voorjaar tafeltennis competitie ging deze week weer van start. TTV Anja 1 moest in Buitenpost aantreden tegen het derde team. Beide teams spelen in de eerste klas afd. Friesland. Vorige week zaterdag speelde TTV Anja zijn jaarlijkse Clubkampioenschappen.

Theo de Vries weer clubkampioen
De Vries lijkt in 2017 niet te verslaan. Ook bij TTV Anja heeft iedereen weinig kans tegen de sterk spelende speler van het eerste team. TTV Anja speelde dit jaar een echte top twaalf. Theo de Vries eindigde als eerste. Sjouke Postma werd tweede en Gert Jan Wulff pakte de derde plaats. Minne van der Meulen en Henk Kuit eindigden beiden op de vierde plaats. De onderlinge wedstrijd tussen beide heren eindigde in een overwinning voor van der Meulen.

De kruisfinales werden gewonnen door Theo de Vries en Sjouke Postma. In de strijd om de derde en de vierde plaats tussen Minne van der Meulen en Gert Jan Wulff was er winst voor Gert Jan Wulff. Hij pakte de derde prijs. De finale kende een eerste setwinst voor Theo de Vries. Sjouke Postma verloor nipt de tweede set en daarna was Theo de Vries niet meer te bespelen. Een duidelijke overwinning was goed voor het clubkampioenschap van de Vries.

Maar ook afgelopen vrijdagavond gooiden de mannen van TTV Anja gezamenlijk de remmen los. Zowel Theo de Vries als Sjouke Postma en Gert Jan Wulff wisten al hun partijen te winnen. Bovendien werd het dubbelspel gewonnen. Het derde team van Buitenpost werd maximaal verslagen. De einduitslag werd dus 10-0 in het voordeel van TTV Anja 1. Koploper Ready 1 verloor in Heerenveen van Delta Impuls 2 met 7-3 en zodoende is TTV Anja 1 de koploper in de eerste klas van de afdeling Friesland. Met zes punten  voorsprong op de nummers twee te weten Ready 1 en Delta Impuls 2 lijkt TTV Anja 1 plotseling een serieuze titelkandidaat. Bovendien heeft Theo de Vries zijn ongeslagen positie behouden. Nog vijf wedstrijden te gaan.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 11 maart 2017 om 21:09 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen