• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Open Fries Kampioenschap Skeeleren 2017

DE WESTEREEN – Onder zomerse temperaturen werd zaterdag 27 mei het Open Fries Kampioenschap op de Skeelerbaan van Skeelervereniging IDS verreden. Door ongeveer 80 deelnemers uit de hele provincie en de kop van Noord-Holland werden verschillende afstanden afgelegd. Als eerste werd er een tijdrit gereden en daarna nog twee langere afstanden. Voor de pupillen, kadetten en junioren was de laatste afstand een puntenkoers. Alle verschillende Skeelerverenigingen hadden hun eigen tentje rond de skeelerbaan gezet.

Na afloop van de wedstrijd werd direct over gegaan tot de prijsuitreiking, waar er voor de nummers 1, 2 en 3 in iedere categorie een mooie medaille en een bosje bloemen was. Voor de oudste deelnemers was er ook nog een enveloppe met inhoud. De jongste deelnemers kregen een mooie beker als herinnering.

De “SV IDS bokaal” ging dit jaar naar de organiserende skeelervereniging, ‘Skeelervereniging IDS’. De wisselbokaal is bedoeld voor de skeelervereniging die het best gepresteerd heeft tijdens het Open Fries Kampioenschap. Na afloop was er nog een buikglijbaan voor de kinderen vanwege de hitte.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 27 mei 2017 om 22:30 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen