• Datum Woensdag 25 April 2018
  • Temperatuur 12.9 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Biljartclub De Zilveren Maan huldigd kampioenen

Ter afsluiting van het biljartseizoen 2016 -2017 zijn  de prijswinnaars van Biljartclub de Zilveren Maan  uit de Westereen in het zonnetje gezet. Tijdens een gezellige feestavond  in één van de zalen van Camping de Zilveren Maan, werden de prijzen in de verschillende competities uitgereikt. Voorzitter  H.Meerding bedankte een iedereen die zich als vrijwilliger voor de club had ingezet en met name de familie H. Boskma van Camping de Zilveren Maan voor het beschikbaar stellen van de biljartaccommodatie  en het verzorgen van een luxe barbecue. Wilt u ook komen biljarten? Dat kan, begin september begint de competitie weer. Opgave is mogelijk bij secretaris  J. Wijbenga via de mail biljartclub.dezilverenmaan@knid.nl of op tel.nr. 06-13294127

Kampioensfoto Feestavond 2016/2017 BC De Zilveren Maan

Opstelling foto achterste rij v.l.n.r.: P. Leegstra (3e prijs bandstoten, kortste partij libre) H. Meerding (2e prijs bandstoten),H. v/d Heide (2e prijs Zilveren Maan Bokaal)  H. Dekker (2e prijs libre + 1e prijs Zilveren Maan Bokaal)
Opstelling foto voorste rij v.l.n.r.: G.Mosselman (3e prijs libre), B. Kooistra (1e prijs libre), P.van Kammen (1e prijs bandstoten), J. Dijkstra (kortste partij bandstoten)

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 11 juni 2017 om 22:28 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen