• Datum Donderdag 18 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Eerste editie Bad Billy Blue festival

DE WESTEREEN – Zaterdag 17 juni van 14:00 tot 22:00 uur was de eerste editie van het Bad Billy Blue festival. Het BBB festival was een country/bluegrass/rockabilly festival met activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen waren er verschillende activiteiten zoals zaklopen, spijkerpoepen, blikgooien en verschillende springkussens. Kinderen die verkleed kwamen als echte cowboy, cowgirl of indiaan maakten kans om een leuke prijs te winnen.

Later op de middag kon het publiek genieten van een aantal bands onder het genot van een hapje eten. Herman Brock JR and The Brockettes is een linkshandige bleugrass, Americana en blues muzikant, multi instrumentaal en singer songerwriter die optreedt als old time trio met Lizz Sprangers and Geertje van den Berg. Two Faces is een akoestisch duo bestaande uit Jos Harteveld en Eddie Mulder. De heren brachten rockclassics, “klein” uitgevoerd met 2 gitaren en 2 stemmen. Afsluiter van de dag Tess and her Highway Patrol is een graag geziene Rockabilly band, die van menig festival een feestje weet te maken. Lokale helden Unplugged Delusion en Held op sokken vulden de muzikale omlijsting aan.

Froukje Venema, voorzitter van het Badhús: “Het Bad Billy Blue festival wordt een jaarlijks terugkerend buitenevenement. Met deze opzet proberen we zowel voor kinderen, ouders, maar vooral liefhebbers van muziek, een event te organiseren waarmee wij een zo groot mogelijk publiek bedienen.”

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zaterdag 17 juni 2017 om 20:47 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen