• Datum Donderdag 28 Maart 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Slachtoffer misdrijf is 37-jarige man uit Kollumerzwaag

DE WESTEREEN – De politie heeft zondag aan het einde van de middag de identiteit vastgesteld van de man die in De Westereen door een misdrijf om het leven is gekomen. Het gaat om de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag. De nabestaanden zijn inmiddels door de politie geïnformeerd.

Zondag 9 juli rond 10.30 uur kreeg de politie een melding van een voorbijganger van het aantreffen van een levenloos lichaam in een weiland nabij de kruising Fûgelsang – Bûterwei in De Westereen. De vindplaats werd vervolgens afgezet door agenten en direct werd begonnen met onderzoek.  Rechercheurs spraken met betrokkenen en tevens werd buurtonderzoek gehouden.  Ook werd door medewerkers van forensische opsporing een uitvoerig sporenonderzoek  verricht. Dit onderzoek gaat morgen verder. Daarom blijft een deel van de Fûgelsang – Bûterwei afgesloten. Aan het onderzoek werkt inmiddels een team van rechercheurs.

Het 37-jarige slachtoffer bezocht zaterdagavond het FreezeForze Beach Festival in het dorp. De man verliet het feestterrein. Sindsdien werd niets meer van hem vernomen. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen die slachtoffer buiten het festivalterrein hebben gezien. Ook als u andere informatie heeft dan hoort het onderzoeksteam dat graag.  Bel de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u uw tips via ons meldformulier doorgeven.

ZIE OOK: Lichaam aangetroffen aan de rand van het dorp

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op zondag 9 juli 2017 om 20:27 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen