• Datum Vrijdag 19 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Politie maakt fotos omgeving misdrijf

DE WESTEREEN – Dinsdag was de politie bezig met het op de foto zetten van de omgeving van het plaats delict, waar zondag het levenloze slachtoffer werd aangetroffen. Een voertuig van de verkeers ongevallen analyse (VOA) was bezig met het nemen van foto’s van de wegen rondom de vindplaats. Op de wegen waren nummers gezet wat mogelijk de afstand moet bepalen. Een technisch rechercheur deed onderzoek op deze locaties.

De 37-jarige Tjeerd van Seggeren werd zondagochtend door een voorbijganger aangetroffen in een weiland aan de rand van het dorp aan de Bûterwei / Fûgelsang. Maandag waren de medewerkers van de forensische opsporing nog aan het werk op het plaats delict op de hoek Bûterwei / Fûgelsang. Ze werden daarbij geholpen door een specialistisch team (BRATRA) van de politie. Deze maaiden het gras, zochten in de sloot en scanden met een metaaldetector het weiland. Later op de middag is het plaats delict door de politie vrijgegeven.

Het onderzoeksteam zoekt nog steeds getuigen die het slachtoffer zaterdagavond buiten het terrein van het muziekfestival FreezeForze Beach Fest hebben zien lopen. Ook als u andere informatie heeft dan hoort het onderzoeksteam dat graag.  Bel de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u uw tips via ons meldformulier doorgeven. Via datzelfde meldformulier kunt u ook beeldmateriaal uploaden.

Foto’s: 112NOF

ZIE OOK: Specialistisch team zoekt op locatie misdrijf

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 11 juli 2017 om 22:08 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen