• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Echtpaar Van der Werf 60 jaar getrouwd

DE WESTEREEN – Woensdag 19 juli was het 60 jaar geleden dat het huwelijk werd voltrokken van Theun van der Werf en Jellie Westra. Woensdagmorgen om 10.30 uur kwam burgemeester Sicko Heldoorn van de gemeente Dantumadiel het bruidspaar feliciteren met hun 60 jarig huwelijk. Namens de gemeente overhandigde de burgemeester het bruidspaar een ingelijste kopie van hun trouwakte, een bos bloemen van de gemeente was deze morgen reeds eerder bezorgd. Onder het genot van koffie met gebak had de burgemeester veel interesse voor het boek wat eens is uitgekomen over de families Van der Werf.

Het echtpaar Theun (86) en Jellie (84) wonen hun hele huwelijk al in hun ruim 60 jaar geleden zelf gebouwde huis aan de Skoallestrjitte. De vader van Jellie was aannemer en met elkaar hebben ze zo dit huis gebouwd. Theun heeft altijd in de bouw gewerkt als o.a. uitvoerder. Hij heeft Zorgcentrum Brugchelencamp, de zusterhuisjes en de bijbehorende garages mee gebouwd. Jellie heeft eerst een paar kantoorfuncties gehad en heeft na de geboorte van de kinderen altijd de huishouding gedaan.

Het echtpaar heeft 2 zoons gekregen, Klaas en Sander en er zijn 4 kleinkinderen (3 jongens en 1 meisje). Namens de kinderen was er een mooi boeket van 60 witte rozen. Naast zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen is Van der Werf trots op zijn tuin vol mooie Hortensia’s.

Ook de redactie van 112Zwaagwesteinde . NL feliciteert de familie Van der Werf met dit jubileum en wenst hun alle goeds toe voor de toekomst.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 19 juli 2017 om 14:23 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen