• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Afscheidsmusical groep 8 IBS It Pompeblêd

DE WESTEREEN – Woensdagavond 19 juli voerden de leerlingen van groep 8 van IBS It Pompeblêd de afscheidsmusical ‘Happy Travel’ op. Na een kort openingswoord door juf Eliane werden de kinderen welkom aan boord geheten door de piloot. Er werden diverse landen bezocht zoals: Italië, China, Curacao, Rio, Kenia en weer terug in Nederland. Er deden onderweg soms vreemde, lachwekkende situaties voor en er waren diverse verkleed partijen want in elk land wordt weer er ander soort kleding gedragen.

Niet alleen de kleding maar voor elk land moest er ook steeds weer een ander decor komen die werden verwisseld door meester Eelke en juf Geeske. De decors zijn allemaal gemaakt door de leerlingen van groep 8. Souffleuses waren juf Janneke en juf Femke. Willem Nuveld verzorgde het geluid.

Juf Janneke las in dichtvorm iets voor over de afscheidnemende kinderen, waarna ze een afscheidsbord en een roos kregen aangeboden. Tot slot kon er buiten door de kinderen en de ouders afscheid genomen worden van alle onderwijzend personeel waarbij er soms wel een traantje vloeide.

Film

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 20 juli 2017 om 19:04 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen