• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Laatste werkdag voor Eliane Sipma bij It Pompeblêd

DE WESTEREEN – Donderdag 20 juli was de laatste werkdag voor directrice Eliane Sipma op IBS It Pompeblêd. Na de zomervakantie gaat Eliane verder als directeur op de Professor Casimirschool in Kollum. Haar vertrek kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven en daarvoor was er een speciale ochtend georganiseerd.

’s Ochtends om 6:45 uur werd er een luxe ontbijt bij juf Eliane thuis bezorgd en rond 8:45 uur werd ze door haar opvolgster, juf Judith Meeuwsen, opgehaald om vervolgens per auto naar het achterplein van de school gebracht te worden, waar alle kinderen en leerkrachten een erehaag vormden waar Eliane door heen kon lopen. Na een welkomstwoord door collega juf Judith begon het programma met optredens van alle groepen. Tussen deze optredens door waren er een aantal kinderen die in tweetallen of alleen een optreden verzorgden. Een speciaal optreden werd verzorgd door ‘The Four Non Blondes’, de favoriete muziekgroep van Eliane. Als afsluiting werd er een speciaal geschreven lied gezongen voor juf Eliane. Na de optredens kreeg juf Eliane een cadeau aangeboden van alle kinderen van de school: een krans met allemaal klavertjes vieren. Alle kinderen hadden een persoonlijke boodschap voor juf Eliane. Ook was er nog een map met allemaal herinneringen.

Vervolgens gingen alle kinderen weer terug naar de klas waar ze patat kregen en limonade. Juf Eliane maakte nog een laatste ronde door de school om afscheid te nemen van alle kinderen. Toen om 12 uur de schoolbel ging mochten de kinderen naar huis en begon voor hen de welverdiende zomervakantie.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op donderdag 20 juli 2017 om 20:58 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen