• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Vakantie Bijbel Club 2017 weer van start

DE WESTEREEN – Maandag 24 juli is de Vakantie Bijbel Club weer van start gegaan. Vanmorgen waren er 169 kinderen die zich lieten inschrijven. Alle groepen begonnen gezamenlijk in It Badhûs met het zingen van een aantal liederen en met gebed.

Daarna gingen de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 naar de voetbalkantine waar ze konden deelnemen aan diverse activiteiten zoals: Wandbord maken, Bidstation, Jongens en Meidenhoek, Dans, Boogschieten, Spijkerslaan e.d..

De groepen 3, 4 en 5 bleven in It Badhûs om te knutselen, de groepen 1 en 2 gingen naar de hal van de brede school om te kleuren. er werden in verschillende groepen verhalen verteld en was er toneel.

Vervolgens kwamen alle groepen weer bijeen in It Badhûs waar de ochtend gezamenlijk werd afgesloten met gebed en het zingen van enkele liederen zoals ‘God heeft alle macht’ en ‘Ik ben geroepen door Jezus’. Morgen, dinsdag 25 juli om 9.15 uur, is iedereen weer van harte welkom.

‘Woensdagavond 26 juli om 19:00 uur is de slotavond van de VBK, dit zal buiten plaatsvinden op het terrein bij de ingang van It Badhûs. Het wordt weer een spetterende avond met o.a. dans, muziek en wat lekkers. Er zal ook iets leuks uitgedeeld worden. Dus komt allen: medewerkers, kinderen, familie, vriendjes, vriendinnetjes, buren, kennissen, belangstellenden, etc. We zien jullie graag op woensdagavond! PS: Graag even zelf een stoel of kleed meenemen, verder zal er ook weer cake/koek verkocht worden.’

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 24 juli 2017 om 20:33 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen