• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.6 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Dag 2 Vakantie Bijbel Club 2017

DE WESTEREEN – Dinsdag 25 juni was de tweede dag van de Vakantie Bijbel Club 2017. Net als gisteren begonnen de groepen gezamenlijk in It Badhûs met het zingen, bidden en toneel. Daarna gingen de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 naar de voetbalkantine, de groepen 3, 4 en 5 bleven in It Badhûs en de groepen 1 en 2 gingen naar de hal van de brede school.

in alle groepen werd er eerst een verhaal verteld en daarna konden de kinderen kleuren, knutselen, wandbord maken, bidstation, jongens en meisjeshoek, dans boogschieten, spijkers slaan e.d.

In It Badhûs werd deze ochtend gezamenlijk afgesloten met zingen en gebed. De inwendige mens van de kinderen en begeleiders werd niet vergeten. Morgen, woensdag 26 juli is de laatste dag van deze Vakantie Bijbel Club, iedereen is van harte welkom vanaf negen uur.

‘Woensdagavond 26 juli om 19:00 uur is de slotavond van de VBK, dit zal buiten plaatsvinden op het terrein bij de ingang van It Badhûs. Het wordt weer een spetterende avond met o.a. dans, muziek en wat lekkers. Er zal ook iets leuks uitgedeeld worden. Dus komt allen: medewerkers, kinderen, familie, vriendjes, vriendinnetjes, buren, kennissen, belangstellenden, etc. We zien jullie graag op woensdagavond! PS: Graag even zelf een stoel of kleed meenemen, verder zal er ook weer cake/koek verkocht worden.’

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 25 juli 2017 om 21:12 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen