• Datum Maandag 21 Mei 2018
  • Temperatuur 12.7 °C
112Zwaagwesteinde . NL

Slotavond Vakantie Bijbel Club 2017

DE WESTEREEN – Woensdagavond 26 juli vond op het grasveld bij It Badhûs de slotavond plaats van de Vakantie Bijbel Club 2017. Er waren veel kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden aanwezig. Na een welkomstwoord werd er door de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 gezongen: ‘Mijn God is de Koning’, vervolgens vertelden enkele kinderen wat ze vonden van de afgelopen 3 dagen waarna werd gezongen: ‘God heeft alle macht’.

Ds. Bernhard Terlouw vertelde over de schapen en de Herder, wij zijn de schapen en de Here God is (onze) Goede Herder. Na het lied: ‘Ik val niet uit Zijn Hand’ werd er gebeden, gevolgd door het lied: ‘Mijn Verlosser leeft’. Om de onkosten te drukken werd er een collecte gehouden gevolgd door het lied: ‘Crazy Feesie’ waarna er een afsluitend gebed was.

Voor de kinderen was er limonade met een koekje, voor de ouders en belangstellenden koffie / thee met cake. Voor de kinderen maar ook voor de ouders was er een boekwerkje. Er was een verkooptafel met zelfgebakken koek en cake. Een mooie afsluiting van 3 geweldig mooie dagen.

Foto's

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op woensdag 26 juli 2017 om 22:24 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen