• Datum Dinsdag 23 April 2024
  • Temperatuur 2.4 °C
112Zwaagwesteinde . NL
Vanaf 15 september 2018 wordt 112Zwaagwesteinde . NL niet meer bijgewerkt. Sinds 2006 zijn er duizenden berichten en tienduizenden foto’s over De Westereen op de website geplaatst. Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. De foto's kunnen tot die tijd ook nog steeds besteld worden. Wilt u contact met ons opnemen? Ons e-mailadres 112zwaagwesteinde@hetnet.nl blijft actief.

Anouska Koster 2e in Profronde Zevenbergen

Anouska Koster van WM3procycling is zondag 2e geworden in de profronde van Zevenbergen. Halverwege koers zat Anouska mee in een kopgroep van 6 die stand hield tot het einde. Eindsprint werd gewonnen door Italiaanse Silvia Persico. 3e werd Nina Kessler van Hitec.

Vorige week heeft Anouska 3 wedstrijden gefietst, nml. in Steenwijk, Maastricht en Oostvoorne, waar ze respectievelijk 8e, 2e en 8e is geworden. Morgen (dinsdag) fiets ze in Emmen.
Woensdag vertrekt Anouska naar Zweden om een aantal koersen te rijden en van daaruit gaat ze naar Noorwegen om daar verder te koersen.

Meer informatie over dit bericht

Dit bericht is geplaatst op maandag 7 augustus 2017 om 19:45 uur.

Dit bericht delen via social media:

Foto's nabestellen?

Heeft u een mooie foto gezien op 112Zwaagwesteinde . NL?

De foto's van de fotografen Pieter en Evert de Vries zijn na te bestellen!

Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

K. Venema Assurantiën / RegioBank De Westereen